Руският режисьор, носител на Оскар Никита Михалков изрази своята позиция за

...
Руският режисьор, носител на Оскар Никита Михалков изрази своята позиция за
Коментари Харесай

Никита Михалков сравни жертвите на Уайнстийн с проститутки

Руският режисьор, притежател на " Оскар "  Никита Михалков изрази своята позиция за присъдата на Харви Уайнстийн и оцени като " леко " поведението на дамите, поради които той бе изпратен в пандиза.

74-годишният Михалков се позова на връзките на Харви с неговите любовници, обръщайки внимание на непривлекателния външен тип на продуцента. Според режисьора е мъчно да си представим Уайнстийн като „ фантазия на млада хубавица “, тъй че дамите, които са се срещали с него, са изхождали от хладна прозорливост.  " Каква е разликата сред продажница и жена, която се отдава поради " Оскар "? ", възмущава се Михалков.

Режисьорът акцентира, че Харви е основал 70% от американските кино шлагери през последните години. И счита, че вместо да го осъждат на толкоз дълго време зад решетките " по-добре би било да го гръмнат ".

В началото на март Уайнстийн бе наказан на 23 години затвор за " незаконно полово държание " и обезчестяване. Още в първите дни излежаване на присъдата си той се оказа инфектиран с ковид.

 

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР